Колеги, колата от снощи почна да прекъсва и да пуши бяло... а казанчето на водата като отворя капачката почва да кипи.... колата е 1,6 боксер
Известие
Collapse
No announcement yet.
Боксер Проблем
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от SpArCoOo Покажи съобщениеКолеги, колата от снощи почна да прекъсва и да пуши бяло... а казанчето на водата като отворя капачката почва да кипи.... колата е 1,6 боксерAlfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'
-
Сега остава само да разбереш от коя глава е и ако е от същата да смениш майстора.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от SpArCoOo Покажи съобщениене вярвам да е от маистора, вчера ми направи мн сериозна детонация в колекторите.. чак ми изби маркуча на сервото....
Тя моята първата как пукаше...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от SpArCoOo Покажи съобщениезнам ли какво става вече... но знам че преди да я паркирам изгармя яко избиха всички вакуми включително и маркуча на сервото и след това като я запалих почнаха проблемите
Има една възможност, да е избила гарнитурката на блокчето между смукателния колектор и главата. За друга обща точка не се сещам!
Провери си и маркуча за МАП сензора!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment