Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксер Проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боксер Проблем

Колеги, колата от снощи почна да прекъсва и да пуши бяло... а казанчето на водата като отворя капачката почва да кипи.... колата е 1,6 боксер

Първоначално публикувано от SpArCoOo Покажи съобщение
    Колеги, колата от снощи почна да прекъсва и да пуши бяло... а казанчето на водата като отворя капачката почва да кипи.... колата е 1,6 боксер
    гарнитура на глава....споко при теб са 2бр!
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

И аз това си мисля, и силно се надявам да не е това ще ми е 2ри двигател за 2ри път с тоя проблем

Comment

Сега остава само да разбереш от коя глава е и ако е от същата да смениш майстора.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

не вярвам да е от маистора, вчера ми направи мн сериозна детонация в колекторите.. чак ми изби маркуча на сервото....

Comment

не вярвам да е от маистора, вчера ми направи мн сериозна детонация в колекторите.. чак ми изби маркуча на сервото....
            От детонация не знам на някой да му е избила гарнитурата на главата.
            Тя моята първата как пукаше...
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

знам ли какво става вече... но знам че преди да я паркирам изгармя яко избиха всички вакуми включително и маркуча на сервото и след това като я запалих почнаха проблемите

Comment

знам ли какво става вече... но знам че преди да я паркирам изгармя яко избиха всички вакуми включително и маркуча на сервото и след това като я запалих почнаха проблемите
                Хм!
                Има една възможност, да е избила гарнитурката на блокчето между смукателния колектор и главата. За друга обща точка не се сещам!
                Провери си и маркуча за МАП сензора!

Comment

утре ще гледам възможностите и пак ще пиша....

Comment

4ти цилиндър пълен с антифриз.. разглобих всичко само 1 болт на главата не мога да го отвия колеги колко пари е гарнитурата на главата???

Comment

Цена примерно
                      Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

От 12 до 20 лева!
                        Зависи от марка и доставчик.

Comment

Working...
                        X